Doctorul tau veterinar !

Cabinet Medical Veterinar

B-dul Chisinau, nr. 6-8, sector 2, Bucuresti, Cladirea Miramar

(+4)0729 836 430

Dr. Irina Drinovan

(+4)0722 686 903

Dr. Cristian Negoita

Despre Noi

CABINET MEDICAL VETERINAR COMIVET

DESPRE CABINETUL MEDICAL VETERINAR COMIVET


   Cabinetul medical veterinar COMIVET a fost infiintat in 1992,fiind unul dintre primele cabinete pentru animale de companie deschise in Bucuresti.Membrii fondatori ai cabinetului sunt Dr.Visoiu Cosmin si Dr.Hurduc Mihai.In acest cabinet si-au mai desfasurat activitatea Dr.Codrut Visoiu(medic veterinar la Gradina Zoologica din  Bucuresti)  si Dr Bogdan Gheongheos.

   In 1999 cabinetul a fost preluat de Dr Cristian Negoita in asociere cu Dr Cosmin Visoiu.Cabinetul a functionat din 1992 pana in ianuarie 2005 in strada Matei Voievod nr 82,iar din februarie 2005 functioneaza in B-dul Chisinau nr 6-8.

   Cabinetul dispune de un spatiu generos in incinta cladirii MIRAMAR,cu o impartire si amenajare optima pentru desfasurarea activitatilor medical-veterinare pentru animale de companie.

   De-a lungul anilor,numerosi colegi medici veterinari in calitate de studenti s-au format profesional in cadrul cabinetului luand contact cu realitatea clinicii animalelor de companie.

   In acest moment in cadrul cabinetului puteti beneficia de o paleta larga de servicii specifice animalelor de companie asigurate de medici veterinari cu competente in diferite domenii.

Pasiune si excelenta la un loc!

In cadrul cabinetului puteti beneficia de o paleta larga de servicii specifice animalelor de companie asigurate de medici veterinari cu competente in diferite segmente ale medicinei veterinare.